20 juni = Dag van de Poetsvrouw

Vandaag is het “Dag van de Poetsvrouw”.  Vele kinderen hebben vandaag juf Ria in de bloemetjes gezet.

Onze kleuters vonden dat het veel te warm was om te poetsen, dus trakteerden ze juf Ria op een “waterballongevechtje”.

 

 

Kijk w@ ik kan ! – schoolfeest

Het was de week ervoor heel spannend met alle voorbereidingen én de weersvoorspelling.  Maar wat hadden we een geluk : het zonnetje was van de partij.  Vele kinderen lieten zien wat ze kunnen en wat een show kregen we de hele namiddag : dansen, zingen, een turnshow, raadsels en moppen, Lego en nog zoveel meer…  Een applaus aan al deze kinderen !

Er stond ook een leuke draaimolen.  Dankzij Jumpfever konden we aan superleuke springkastelen geraken én de BBQ van Slagerij Jean te Kontich was zeer lekker !  Dan mogen we alle andere attracties niet vergeten, de lekkere dingen die we konden drinken of smullen dankzij de ouderraad of de helpende handen.

Op de koop toe konden we een cheque van 950 euro overhandigen aan de organisatie vzw Kinderkankerdag !  Wauw, wat hebben jullie knap gezwommen !

Wij hebben genoten !  Hopelijk jullie ook !

 

 

 

Redder in nood

Onze kleuters van de sterretjesklas leerden bij stagiaire, juf Anke, heel wat over redders in nood.  De mensen van het Rode Kruis kwamen met een echte ambulance op de speelplaats.  We brachten een bezoek aan stoere brandweermannen én er kwam een echte politieagent naar onze school.