Kijk w@ ik kan ! – schoolfeest

Het was de week ervoor heel spannend met alle voorbereidingen én de weersvoorspelling.  Maar wat hadden we een geluk : het zonnetje was van de partij.  Vele kinderen lieten zien wat ze kunnen en wat een show kregen we de hele namiddag : dansen, zingen, een turnshow, raadsels en moppen, Lego en nog zoveel meer…  Een applaus aan al deze kinderen !

Er stond ook een leuke draaimolen.  Dankzij Jumpfever konden we aan superleuke springkastelen geraken én de BBQ van Slagerij Jean te Kontich was zeer lekker !  Dan mogen we alle andere attracties niet vergeten, de lekkere dingen die we konden drinken of smullen dankzij de ouderraad of de helpende handen.

Op de koop toe konden we een cheque van 950 euro overhandigen aan de organisatie vzw Kinderkankerdag !  Wauw, wat hebben jullie knap gezwommen !

Wij hebben genoten !  Hopelijk jullie ook !